trupa MICUL PARIS - petreceri private, concerte live, evenimente
    Home Page         Trupa         Concerte         Poze         Audio         Video         Versuri         Contact    


Rock vs Folk si... "vitavercea dom'le"


Unora le place jazz-ul

Noua ne place si rock-ul si folk-ul si muzica veche dar si cea noua, ascultam mai multe genuri dar asta nu inseamna ca trebuie sa le abordam pe toate. Credem noi ca cel mai bine ne reprezinta stilul pop-rock.

Pop-Rock acustic

Micul Paris - muzica pop-rock

Asadar nu suntem neaparat rock-eri sau folk-isti, compozitori sau "cover"-isti. Noua ne place muzica buna si asta incercam sa facem, sa transmitem publicului optimismul nostru, abordand o muzica antrenanta, vesela, placuta, compusa de noi sau de altii. Vorba lui Caragiale - daca tot vorbim de Micul Paris: "muzica iaste aceea care iti gadila urechile intr-un mod placut". Pe vremuri, si nu neaparat atat de indepartate, se facea muzica buna. Se mai face si astazi, in ciuda unor genuri cel putin dubioase, aparute relativ recent si promovate in exces pe mai toate posturile TV.

Maria Tanase
"Lupta" este inegala dar adevarul iese intotdeauna la suprafata, mai devreme sau mai tarziu. Este indeajuns sa comparam cantecele maestrului Gica Petrescu, sau folclorul Mariei Tanase, cu hibrizii de prost gust din ziua de astazi, ca sa ne dam seama ca muzica buna, fie si "de pahar", nu are de-a face nici cu banii fara numar, nici cu dusmanii inchipuiti. Apoi sa ascultam si alte genuri muzicale, ca slava Domnului sunt atatea, si vom realiza ca muzica buna inca se mai compune si nu se rezuma la folk, la rock sau la un anumit gen.
MICUL PARIS LIVE
Micul Paris 9 ani
vineri 15 martie
Concert aniversar, la Cafeneaua Actorilor
Invitati: Robert Stevens, Marina Cioraneanu, Puiu Cretu, Cristin Art, Alenna
Detalii si rezervari
Tombola aniversara
vineri 15 martie
In cadrul concertului aniversar, la Cafeneaua Actorilor
Premii atractive!
Detalii aici!Ninbukan


Home Page | Prezentarea trupei | Muzica | Imagini | Audio | Video | Versuri | Prieteni | Contact


 
INON Web Design